NY BLOGG

Nu byter jag till en ny blogg mer bilder mer pyssel minder babbel

http://caritaszmida.blogg.se

lönngångar


en till

Marstrand



jag är här med frålst i fästningar måste besöka fler sådana och ta kort . Var på marstrand coh träffade mammas kompis med mamma vi gick till fästningen och det blev ta mig tusan en massa sjukt bra kort. ofta får jag kanske två tre men nu är dte typ tio hade en en gång görna haft ett bildpogram men paint för duga just nu.

ni kan juh förvänta er en hel del sådana här bilder
.


tonårsår och gammla brev

Har varit hemma och rensat det sista i garderoben si sådär ett och ett halvt år sedan jag flyttade hemmifrån. Mamma är glad för mer utrymme nu i allafall Har hittat galet mycket lappar texten och brev as mysigt och lite läskigt att läsa igenom allt. tonårsåren är minsan inte lätta att ta sig igenom. Men dte känns som att jag lyckades även om jag kanske fortfarande är i dom är dom inte lika svåra i dag.

jag var svart jag var svår och besat av HIM
så här ser man eller jag ut du . tihi




.

järnvägsbro


fest i går för carmen och sonny. dte var trevligt. trötter i dag men endå inte så farligt. min ring har blivigt en stav pga s

sex and the city

var och kollade på filmen i går med anna bosse och sara. Helt undervbar film trode inte att den skulle kunna hålla tempot hella vägen men det tycker jag allt att den gjorde. För övrigt har jag aldrig sätt så mycket uppklädda människor på en bio :P Och roligt när alla skrattade massor med brud skratt . Observerade även att det inte var så mycket grabbar inget att vara förvånad över men förvåningen kom när det kom in två killar utan tjej sälskap. det var festligt.

.

björk


human behavior

gillar hennes stil hon är väldigt olikt det mesta och det är koolt

.

lyft kranar


en bild från i går som ni ser skulle den behöva lite mer ljus inte mycket men lite . men ni får hållas

the tough alliance


koka kola veins

as bra klubb låt om jag får säga mitt och dte får jag på min blogg :P tta suger och kolla live på om man inte är redigt packad för det är alltid dom så dom sluddrar och grejer men är man på samma nivå så är det riktigt kul. ja här fastnar jag helt klart för beatet.

.

RSS 2.0