rocka billy

i dag ska dte firas emelie. party. hon fyller 20 nemligen så jag jenny sandra? och andreas ska t oss ut till ytterby. där ska vi dansa loss. det är rockabilly på temat. ska se hur det där går. har planerat min outfitt rödkortkjol med döskalle på bakfickan, svart linne med texten forthose who loves to rock we salute you och så ska jag ha döskalle bälte tror jag och e leopard sjal. mycket stiligt.

häligt värre att jag inte ska jobba i morgon som jag först trodde.
fick en grymt mycket längre helg än jag trode.

.

22 agusti

lång dag. fast endå så mycket lättare i går. men tack och lov blir detsoft i morgon. I dag har jag jobbat på skolan och sedan åkt till min egna skola och fixat så jag fick den kursen jag trode att jag hade fått. knasigt. Så nu ska carita läsa den enormt roliga kursen naturkunsap b. JIPPI

men i kväll kommer i allafall andreas. (L) saknat honom såg honom i går morse förlängesedan om jag får säga mitt. han får mig att må bra men det bästa a allt är att han tillåter mig att må dåligt. Och i morgon ska vi göra något på daen han och jag.

.

17 agusti

jag har blivit en såda working girl. vilket e bra i försig litordning och reda i livet. men dte e tröttsammt med. men i dga ä jag ledig tre dagars ledighet ch j kan skratta ming lycklig nästa vecka har ag bara lördag jobbigt men så får dte bli!

i går var jag och andreas oh kollade på timbuktu. dte var oki fast under förväntan så vi gick efter inte så lång tid. Men andreas var i allafall rysligt snygg!.

I dag ska jag träffa frida I hope! och sedan ska jag och andreas kolla på film och handla godis på fyra gott. Jävligt gått. men jag vet inte kan kanske tar chips i stället det känns som det var en evighet sedan jag åt chips fömodligen inte sant men en då.

 

.


rysligt roligt

jobb jobb jobb drömmer om jobbet arje dag, man måste lära sig att koppla bort sådant har jag hört. jag är dålig på det. tänk om någon dör. hur klara folk såant. det ska jag lära  mig. Men så komm jag hem och så var sofie här gen det var härligt att ha hnne här igen. hon e söt. Och frida var här och så kom anna och senare kathrina och robin och vi åt pizza smarrgt.

I morgon ska jag gå upp tidigare och träna bara lite neb endå. sedan till jobbet och sedan rätt till way out west. då ska det ses salem al fakir om jag hinner laleh om jag orkar med henne, the hellekopters, new york ponny, the hives och mano chao. Ska blir ryssligt roligt.

.

ikea och middag med baby

åkte till ikea för att handla lite med mamma. det inghandlades: en stryckbräda, mängder med doftljus, en sybehörslåda, två burkar till skaferiet och två diskborstar. Jag gillar det stället.

sedan förberedde jag middag för min sötis. det blev fyldascones till förätt, ungsbakadkykling med klyftpotatis till huvudrätt och bärpaj i efterrätt.

så kom han min man gjorde min dag och all mörda värd. det leendet smälter man av det vill jag lova.





.

11 månader

i dag firar jag oh min baby 11 månader knasigt. 1 år nästa. ^^. mannen min är och jobbar nu. kommer hem vid 6 och då ska han vå middag. Ibland känner jag mig som en bra flickvän. Hoppas bara kyklingreseptet jag kollade upp smakar smaskens. och till efterätt blir det paj.



känner mig annars fortfarande sjuk blir trött av att handla. skulle lätt kuna sova mer nu, fast jag sovit mer än tillräkligt egentigen. Tur att jag inte behövde fixa med jobbet i dag. Det blir ordentligt på måndag i stället.

.

^___^

sjuk. tråkigt på en fredag
hade velat göra något kul.

men  blev endå bra.
andreas här också sjuk den jäkeln smittade mig
så vi har ätit hur mycket som helst
smarrit
och nu har vi kollat på kung powden får en hum 3 a den var sjukt rolig.inte så myckt till storry men men. och nu kollar vi på scery movie 3 hjärndött men fint.

har ocså haft tid att fixa bloggen sjukt snygg nu om jag får säga dte själv.

andreas är förövrigt sötast på jorden !
^___^

.

3agusti

sjuk i dag fy fan. man ska inte vara sjuk på sommaren

i går var jag med frida otroligt mysigt vderkligen.
vi satt och pratade.
sedan trillade ett litet barn i kanaen
det var rysligt läskigt måste jag säga.

nu är mn världens sötaste andreas i väg och köpper frukost till mig.
gött och bo nära dahls-

.

RSS 2.0