26 April

Underbart vackert väder. Det är otroligt hur fint det kan vara och hur glad man kan bli av det. jag slutar aldrig att bli förvånad.

Låg vaken hur länge som helst i natt för att min familj vist har bestämt sig för att bojkotta verktabletter totalt. Och mina inre smärtor inte gick att tränga bort tacka vet jag kuddar.

I dag har jag pluggat endel också, det gick väl inte allt för bra jag ska ringa min vän i gruppen och kolla om jag änns gjort något rätt. känns bra eftersom jag ska skicka in den i dag. haha. jag är så himmla smidig jag. men jag tänker äch, och endå inte.

i går var trevligt med grillning. dock bestämde sig alla mina vänenr för att inte komma. vilket jag får skylla mig själv för jag inte är uppstyrd. men jag tycker det blir roligare spontant tur att andreas har vänner. Och ja jag betraktar dom som mina vänner med så klart.

nej nu ska jag ta tag i mig själv.

.

24 april

stressad över att flytte hem, paka mina grejer, kommaihåg allt jag kommer bhöva den närmaste veckan. och jag kommer säkert glömma helften. Ska bo på en ö. ska bli kul och läskigt på samma gång. Jag kommer sakna andreas så ja vet inte vad. Det kommer verkligen vara jobbigt dte vte jag redan nu.
undrar när jag åker och när jag kommer hem.

känner mig meningslös i dag. har varit i gång nu ett tag och då blir man meningslös i bland. jg ska försöka få det att gå på. För det är tp den tråkigaste kännslan.

om tre timmar kommer min papa och hämtar mig. saknar dom lite. ska bli härligt på sitt sätt att bi i ett stort hus med många rum lite mer valmöjligheter.

behöver komma bort snart när jag gjort alla mina tentor ska jag tvinga med mig andreas till danmark om så bara för en dag så måste jag bar få lite luft.

.

23 april

Nu är allt bra och lungt igen, känns tryckt för mitt hjärta.

Har desutom skrivt klart två av mina tre uppgifter nu. en uppgift tills torsdag dte känns sjukt överkommligt faktiskt. Jag har tagit tar i mig själv och inte behövt säga hejdå till varkn andreaseller kompisarna mina. Aningen borta kansk men nte så mycket som jag trode. Det är så lätt att förstora saker.

I kväll ska jag på jobb möte. Får se hur dte går jag hoppas dte ger mig något och att fikan är god:D.

Och sedan kommer min baby baby hit vi ska laga mat och så.

på tisdag flyttar jag hem till mamma och pappa i några dagar, dom åker bort. så jag ska hjälpa brochan med bamse. Tänkte ha en lite grillkväll på onsdag hoppas det blir fint väder. Dessutom kommer löningen då. smarrigt kan jag verkligen behöva för min plånbok.

.image9
lily cole

.


sing somthing sweet


vill skriva några rader,
men allt för många skulle förbodligen ta illa upp.
Och det sulle bara vara onödigt.
det är svårt idag.
det är allt jag säger.

Emily, sing something sweet for me
I want to feel the warmth inside your heart
Emily, sing something sweet for me
I need to feel those words out of your mouth
Emily, sing something, please
I want to face the life behind your eyes
Emily, sing something... something... something sweet
(den riktiga andledningen till bloggens namn.)

.

plugg dag

Nu är min vagan vecka slut och jag frossar i tatsiki det var typ det enda som smaka skillnad. fast det e nog bra jag som är kinkig. Sitter och pluggar nu skriver om det ena svåra ordet efter sdet andra. Jag hoppas jag kommer komma i håg något efteråt för jag tycer att det är intressant tråkigt att allt blir tråkigt när mna måste bara.

har två skönheter sovande här just nu. Jag hoppas dom vaknar snart för jag e lite rastölös. en timma plug sedan brake i minst en kvart ochså tillbaka. Men det är inte jättheftigt att ha break aldelles själv.

Ska tippsa om filmer också "crazy in love" shit lars vad bra den är jag skojar inte fyra och en halv får den. Och action film minns inte vad den hette jo lucky number sleven eller något sådant. riktigt bra i allafall för att vara en acction. fyra på den.

I kväll blir det softning i min ensamhet ladda baterier och så vidare. För en maximal plugg dag i morgon. Pusst.

.

Vegan dag 6

Harft en efektiv dag. skrivit nästan klart mitt seminare tilläg, städat rummet,tvättat två tvättar och varit och handlad. Men nu böörjar mitt huvud tappa taget igen. Fick underkänt på min tenta, bara och göra om mindre kul för j har verkligen inte tid. men det blir bye bye vänner och andreas och en jävla massa pluggande. Skyll dig själv carita. Jag vet.

Men man ska göra något bra av allt dligt så nu har jag tgit t i mig själv. Jag ska vara mer skärpt och duktigt i frammtiden. Synd på det fina vädret, man hde kanske velat vara iute me det bliinget med det. nej nje.

Fast i kväll ska jag och Andreas(L) äta middag oh sedan ska jag sova där men det e jag ta mig fan värld. och i morgon får jag men nya tenta ås jag ska hem och skriva på den och sedan på fest i skogen.

¨.

Hjärndöd

Gud har vist bstämt sig för att jävlas med mig det går inte ett enda bra pogram på tv jag vill bara sitta och itta på tv i dag vara hjärndöd. Jag vill inte tänka på allt som borde göras alla som borde ringas alla jag försummat. Jag vill bara vara hjärndöd, men det finns inget pogram på tv och hela min kvällsplan försördes för finns det inget pogram på tv måste man kanske göra något vettigt, eller skriv på sin blogg. Ja ni förstår juh vd jag valde.

i morgon seminarie sjukt meningslöst och jag har inte läst ett piss, vilket gör att det inte som helst fyller någon funktion. Sedan ska jag träffa andreas (L) saknar honom det går inte ihop vi träffades för bara några timmar sedan me det känns otroligt längesedan. sedan ska jag jobba, Fast onsdagar är alltid trevliga. och sedan är det dricka vin med jenny på shemat underbart härligt ska det bli. sväva i det fria lite på något vis.

Beyonce-irrepleaceble (oväntat låt besathet. men jag e fast.)

.


Vegan dag 4

Det blir allt lättare att äta så här. Ibland tänker jag att dte skulle vara bra om dte bestod. för min och andras skull. Men sammtidigt kan jag nog inte låta bli kyklingen och osten det finns juh en eldel allternativ doc dte är bra. Fast satans dyra. min värld öppnades just www.vegan.se shit man kan juh faktiskt göra fantastiskasåser

I dag har vait upp och ner. Man skulle nog kunna säga att jag är gank skör i dag. Andreas är bra dock jag blir förvånad hur han kan ta allt med ett sådant lugn. Jag beundrar honom för det och för en mängd anndra grejer han lyckas med!
image8
(L)

I dag har jag pluggat och i prinsip gjort slut på mina sista stålar. Det blir aningen fattigt det här sista. Fick reda på i går dock att ag får tillbaka lite mer än två tusen på deklarationen. Underbart ! Dom får jag juh inte nu dessvärre det hade varit härligt  tycker jag men nej nej. Det får bli nudlar framöver.

Snart ska jag ut med hästarna igen jag hoppas det går bra kanske är det så kallt så vi ba går inomhus, då blir jag glader.

.

Vegan dag 3

Har hittat en vegansk ost det var jävligt underlättande måste jag säga. Och falaffel stället har vegansk sås, smarrigt. har gjort två riktigt klantiga grejr i dag.nummer e var att jag skulle kola om vi hade fått tillbaka tentan. yes tänkte jag dte hade vi och kollar shit fan vad gött jag fick godkänt tänkte jag var glad och täänkte det härmåste firs kommer in i klassrummet glad och skryter. Nej Carita dom har inte alls kommit upp.. det var förra tentan som hängde där. Alltså jag dör om jag får underkänt dte kommer ta jävligt hålt.

Nummer två var att jag skulle springa till vagnen funderar på om dte är värt ett tag, tar mig i kragen och sprnger. Halvägs tänkerjag jag hinner aldrig. m fortsätter. sedan är det sådana där som man spärrar av om man håller på att bygga om eller så ivägen jag springer brevid men min klänning fastnas självklart i den och hela den välter man jag kommer loss och hinner med vagnen. Vet inte om dte var bra eller dåligt för jag blev liute utittad.

Ja jag har självklart snybblat ex antal gånger också men men.

Nu ska j snart hem till mamma och pappa och deklarera inte så lite vuxet men det ska göras. och insåg att jag har typ nitti kronor på kontot och det är tio dagar tills löning. jobbigt värre.

.

Vagandag två

I dag har jag varit brudig och kollat på när Andreas(L) bytte deck. Fast lite gjorde jag i allafall så nu vet jag hur man gör det.Kan vara användbart om jag någonsin får körkort och bil. I dag är sista anmälningsdagen för högskolan alla vänner. Och jag har sökt vet dock inte om jag ska läsa något. Det kanske bara är slöseri på tid jag vet inte.

Andreas duchar men sedan ska vi gå och handla vegansk taccos. Ska bli najs.Jag ska bli nyttigheten själv, eller i allafall nästan. För min kropp led / lider av otrolig vitamin brist. Märks på trötthet knepig hud och så.

Jag måste bara eftersom jag älskar att prata om vädret påpeka att det är otroligt vackert. Äntligen lite värme över sverige. Tackar jag vädergudarna för.

.

Vegan dag 1

Nu inne på min görsta ät som e vega dag. För att rännsa kroppen min från animaliska prudukter dte ska juh vara bra har jag hört. Fast dagen i går gick bra men jag var sjukt grinig i morde det var dock för jag att drömde att Andreas(L) var jätte elak mot mig.

lite snabbt om i går jag och andreas var och solade (han brände sig moahaha). Och sedan förberädda vi oss inför picnicen. Dock var alla jätte sega och det började med att jag andreas och sonny var dom enda uppstyrda, sedan kom carmen medoch efter dte sebbe slutigen johan nathalie och jonas. Och nina kom typ precis i slutet-. Grabbarnaspellade fotboll som alltid en vacker dag ska jag vara med. Men fastan gjorde mig seg(bra att ha något stt skylla på). Men det blev kallt och slottskogen blev tragisk. Så jag gock hem till andreas oc kollade på film, you, me and duprie. Den var ganska festlig för att vara en sådan där komedi hum en fyra typ.

image6

Så till idag. Hittills har jag inte hunnit med så mycket mer än jobba, vilket gick bra föe en gångs skull förutom mitt snesteg att ha på mig conversen som blev leriga som aldrig förr, lätt värre än festival lera. Och så har jag tatt mig hem och i kväll blir det fest/grill någonting hos Anna. Ska bli kul att träffa folk oh så är det juh så vacert väder. 

image7
ego.

.

Faste dag 1


Jag har betsämt hur min fasta ska se ut nu. Flyttande i dag och i morgon, sedan vegan mat i en vecka. Känns bra, jag gör vardagen lite festligare på ett skumt sätt men det är mitt sätt. Man
blir inte lika hungrig som man kan tro, fast klart hungrig blit man. Idag har jag ätit 3 soppor två jucer och två yoghurtar. Så så hemsk lite äter jag juh inte. Men i morgon kommer bli jobbigt som fan.

I dag har jag varit och träffat min arbetsgrupp skrivit upp vad vi ska säga i morgon. Och sedan åkte jag till min baby baby(L) och åt och sedan träffa Lina. Vi åkte till mig pratade tjej saker och bakade chokladbollar(shit dte var frästande). Sjukt mysigt den där tjejen är ta mig fan underbar. Och sedan tog jag mig tll ungdomsmottagninge. Jag tog mig äntligen i kragen det känns otroligt bra.

Och så här på kvällen har jag suttigt med sambo sofie och jessica och enu haft ett tjejpratmoment. Tjejer ka vra riktigt bra faktiskt. Dock saknar jag andreas(L).


image5
Sjukt snygga paraplyn från prickig katt


.


Förfasta dag 2

första förfastedagn gick bra. Men jag är inte alls lika bestämd att klara det längre. Alltså om man jämför med förra året men sanningen är att jag redagn har drömmt om bröd. Drömde att jag åt det och så kom jag på shit det här ska jag juh inte äta jälvar. Skumt hur sådana drömmar kan komma redan efter en dag.

på schemat i dag lämmna nycklar till Jenny,fika med Carmen, köpa kurs böcker, jobba. Jag vaknade i morse efter att jag hade en lite breake down i går och tänkte "kommer det här bli en jobbigt dag?" "Nej, fan vad gött".

Och andreas(L) sov här i natt. Han verkligen värmer mig på ett helt otroligt sätt. I början kunde jag inte sova med honom jag vacknade jämt och ständigt. Hoppades verkligen på någon timmas sömn. Och låg ofta vacken för det inte gick. Men nu gud jag sover själsligt och även på ett fysiskt sätt bättre med honom. Inte i hans säng förståss haha den är liten. Åh jag önskar han var kvar men jobb är jobb.

.

Förfasta dag 1

Ny dag. Insåg ennu en g¨ång att jag gick upp ungefär en timma för tidigt. Jag tror fan jag är den enda som kan lyckas med detta. Sjukt jobbigt. I dag börjar min fasta även om jag inte är  likabestämd att klara av den den här gången. Men jag hopps att det ska gå.

Skola på shemat idag, efter mer än en vecks uppehål, pga att jag sketi seminariet dock men det förtjänade det. Dessvärre måste jag skriva massor för att få g på den då dmt men jaja. Sedan ska jag köpa böcker tll skolan Tråkigt funderar eventuellt på att skuta upp det. Men det är kanske dumt. Och sedan ska jag till andreas(L) och göra salad. Efter det är det jobb igen, ridning med om där JÄVLA hästaran. Hoppas jag kan lyckas lite bättre den här gången.

Till frukost yogurt, jucie och en bannan
.

Annandagen

Jag är liten, idag.Dagen började med stress till Andreas(L) för att han skulle byta däck. vilket han när jga kom dit inge gjorde, vilket gjodre mig lessen och en liten gnuttaarg. Eftersom att jag har en liten dag i dag. Men han var i allafall hur gullig som helst mot mig och gjorde frukostpå sängen. Så jag kunde inte annat än förlåta honom. Tur att han är söt ! ;D

Vi kollade på simpson och pratade, sedan åkte vi till mammi och pappi och passade min kära kusin vitamin. Vi visade henne massor med kort trick och spelade finns i sjön. Sedan var det påskmiddag nummer tre shit vad vi firar. Smarigt och sjukt mysigt att ha andreas där. Han är väldigt fantastiskt.

Sedan hände fan något jag aldrig skulle kuna hända och jag tror skert massor med människort skulle se mig som sjukt löjlig, men jag skulle säga hejdå till andreas(L). Och sat på vagnen och vinkade. och jag fick aldelles ont i magen och började gråta. Allså jag e fan så jävla lyckligt lottad som kan och känner så för en annan människa. Och veta om att han tycker om mig med!

I morgon börjar jag fasta igen. Bestämde mig iförgår. så nu är dte två dagar frukt och grönt. Man måste härda för att kunna njuta!

image4
Shit varför ser inte människor lika söta ut som dockor. så här vill jag se ut. eller ja om alla såg ut som dockor. Annrs skulle jag känn min aningen utanför. Aningen mer än nu...
(http://www.deviantart.com/deviation/42448190/)

.

There is nothing left to do but sleep

jag önskar av hela mitt jag att jg inte kommer falla.
Men jag har svårt att stå kvar
tänk att allt kan ändras så sjukt snabbt.
nej j vet jag är bara dramatisk
det är bara kväll och jag är BARA trött


men jag skulle behöva en lugnande röst snart
men nu ska jag sova




image3


.


Påskdagen

Bakis dag, dock inte så brutal som man kunde förtjänat. Men i går var i allafall rolig. Stanade och slutade på flame. Allas våran älsklings värd var där. han undrade var vi hade vait dte senaste. Dansade lite lyssnade på folk som sjöng kareoke, kollade åp biljadspel oc shotade. Shota är min grej det får man inte så ont i magen konstigt nog, och man blir inte så fasltigt kissig heller. Som alltd på dessa kvällar blir det a lots of drama. Men det hör till.

Gick på pratade med Carmen sedan. Det är mysigt med sådant prat, livet och döden. Vi gick och åt hon jag andreas sofie sonny och hannes. kebabtalrik smakar fan så gått på natten.

I dag har jag gått på stan sjukt meningslöst eftersom att jag inte har råd att köpa något. Sedan åkte jag till mormor och morfar  på middag. Smarrigt. Och nu sitter jag här...

I kväll blir det nog rumpa bar om jag får tag i frida. Och sedan film kväll hos sebbe det låter som lagom mycket aktivitet. äta titta äta.

Bakisdagar är egentligen dom mest filosofiska, på gått oh ont. Mest ont kanske. Men jag lever efter en helt annan livsuppfattning nu förtiden. Allt är inte alls lika svart bortsätt från några dagar här oh där. Men jag tar inte längre på mig saker som drar ner mig, lyssnar bara på andras problem när jag vill. Inte som förut oavsett om jag mådde kast själv. Människor måste börja tänka mer på sig själva i allmänht, det finns dock några undantag som definitivt borde ränka mer på andra. Jag har i allafall hittat mig själv. Det är mycket möjligt att jag slarvar bortmig snart igen. Men just nu är jag nöjd.

.


Påskafton

Glad påsk.

I går var mysigt, kollade på exit inte en film jag rekomenderar dock, knepig och kompliserad. får väl en trea av mig kanske. Lämmnade ett påsk ägg till andreas lilla syster. Gud vad man ska göra sådant mer hon är verkligen super gullig. Och jag ska få ett påskort av henne. :D

image2

Andreas (L) lämnade just lägenheten, saknar honom lite redan faktiskt. Det trodde jag aldrig skulle hända mig, men vips så sitter man där. Och det tackar jag andarna(eller vilka som än styr) för.

I dag ska jag hem till mamma och pappa(gud vad det låter konstigt men så är det). Äta påskmiddag. Medmormor och morar. Saknar min bror, det ska bli trevligt att få träffa honom. Kankse bråka lite. Man saknar sådant man inte har.

.

Väntan på mat är otroligt jobbig. Pizzaresternsa från igår känns väldigt lockande. Egentligen hade jag int behövt vänta. Det finns mängder med saker jag borde göra, men jag hatar alla dessa borden. Jag borde städa, tvätta fylla i adress ändringslappen, betala räckningar och plugga. Men jag inbillar min att dte är påsk och då ska man inte sysla med sådant. Sedan när började jag fira påsk? Denna otoligt fula högtid, gult jag hatar gult, jag hatar ägg och  att vi ska ha tråkigt på en fredag bara för att någon dog på ett hemst sätt för en evighet sedan när folk dör på samma sätt i dag, men inte vet hur man kan gå på vatten. Men det är klart Godis hatar jag inte. 

Om dte fnns någon annan som har inget att göra eller massor men inte vill. Tips "Vironika bestämmer sig för att dö" av Paulo Coelho den är faktiskt inte alls så deprisiv som man kan tro. även om jag kanske har en tendens att falla för dom mer deprisiva bitarna.

"Kärleken som inte bad om något i utbyte hade lyckats fylla henne med skuldkänslor, den hadefått henne att vilja motsvara förväntningarna, även om det innebar att säga nej til allt som hon själv hade drömt om"

Den är i allafall fantastiskt bra hittils.

.

Långfredag

Gjorde en jävligt klantig grej. Skapade mig en blogg igår. Men skrev förmodligen fel e-mail adress. Och vipps det går inte att gå in på den. Jäkla typiskt mig.

I går var en händelserik dag mitt i ingenting. Förmiddagen sög visserligen, sjukt tråkig och livlös men pysen(jennys chinchilla) var söt. Ja är djurvakt, vuxet. Men eftermiddagen var jag med sofie. Vi nördade oss med datorer kollade på idiotiska tv pogram gick en proemad över en av alla kyrkogårdar här omkring. Jag skojar inte det krylar av dom. Fan vad folk ska dö hela tiden.



En roliga/pinsama händelser igår.
Först jag går i lägenheten tar kort ska ta kort på fönstret. alltså kanten. Ett "par" går på gatan kollar upp och börjar vinka. Jag slänger mig ner på golvet och tycker det är hemskt jobbigt att dom trode jag tog kort på dom. Sedan går det kanske en minut, det ringer på dören. Vi väntade inte besök. Det är "paret" ja vågar inte öppna, sofie blir nyfiken. Sedan öppnar vi såg förmodligen sjukt små och ynkliga ut, desutom lesbiska. Det e festligt att bo så här folk tror fan man e lesbisk. tur att andreas kommer på besök i bland :D. I allafall dom hadeblivit av med sin motorcykel dte var därför dom kollde om vi hade sätt något.

Sjukt roligt var äve våra dans i köket till lugna favoriter. Det ska bli en vana. Jag skrattade så jag fick håll.

Och så till idag. sitter här och väntar på andreas hoppas att han ringer så jag kan åka till honom. Hoppas på en promenad, känner mig gå sugen. Och så ska jag åka och mata pysen.

.


RSS 2.0