Valborg


Vlborg var en gng i tiden min absoluta favorit "högtid" . Jag förväntade mig inte mycket avden alla verkligen alla var i vasaparken eller slottskogen o jg hade miljoner med vänner kändes det som i allafall, Och det gjorde mig glad. Å år är allt annorlunda Jag ser inte framimot kvällen men förväntar mig endå någotsätt för mycket av den. Alla sammlas inte längre på samma ställen vi är för stora för ådant, vilket på sätt och vis är e lättnad men samtidigt minns jag den tiden med ett leende på läpparna. Och jag har inte längre miljoner vänner. Jag har några tajta Men intänns alla dom kommer jag räffa, För nu har folk jobb ch lägenhet och egna liv.

nåja planen i dag är i allafall att åka och jobba sedan ska jag hem klippa andreas kanske jag hoppas att jag hiner ta en promenad. Sedan ska jag träffa frida och kollapå cortegen För att sedan dra mig hem. Där andreas vänner ska ha förfäst seda blir dte nog trädgårn. Där jag aldrig har varit vilket värkarförvåna världen och även mig.

solong
.

morning glory

image40
här en bild på fiskekörkan

sitter här igen det är fint väder även i dag. den här sommaren ska bli bra där med basta. på agendan i dag är som sagt två jobb och en träff med annapanna. B¨åda jobben kommer bli extra tuffa idag men man lär sig av erfarenhet så måste jag se det. Vet inte hur mycket jag kommer ha tid och orka framför datorn i dag ...

.

godnatt

nu drar jag mi kos till sängkammaren i morgon börjar jag 7 så det bilr upp och hoppa vid 6 tack och lov har jag nära till jobbet iallafall. bara tio minuter med bussen. Och tack oc lov ska jag träffa anna imellan jobben f slappna av lite slippa tänka på hästarna som definitivt kommer göra mig galen jag hoppas vi får en häst som inte är rädd för stillstående traktorer och en häst som intär galen i nya blad och knoppar. Finns det sådana hästar? Andledningen till min häst fobi är btw för att j blev biten av en häst i magen när jag var liten jag stod snällt och fint och klappade en häst på ett zoo i ungern och den vände sg om och bet mig, nej hästar är intmina favorit djur, väldigt vackra måste jag förstås erskänna att dom är. Skulle vilja fota dom men det vore lite jobbigt att ha med sg kameran jag har andra saker att hålla reda på.

So long

.

sjuksköterska/ekonom

Missade hlt att det var outsiderts i dagockså, i dag om BVS en förvrängd bld av sig själv. Det var även om andra tvångssymdrom som socialfobi. Sjukt intresannt de här endå.  Det är det intresset om få mig att vilja jobba på psykavdelningar, fst jag så gått som bestämt mig för att bli ekonom. Shit jag står värkligen i valet och kvalet

sjuksköterska:
+intresset för sjukdomar
+möjligheten att kuna ändra sin arbatssitvation otroligt mycket
-lönen
-slitsamt för psyket
-slitsamt för kroppen
-dåliga arbetstider

ekonom:
+intresset för matte
+lönen
+bra arbetstider
-stillasittande och aningen enformigt

Nej det hndlar någ mst om intresse och lön jag och kan intebestämma mig.
tips?

.

jag hatar rubriker

image39

bjuder på en bild från i går här rio rio

hård dag på jobbet eller not. Men det har varit oki i allafall tråkigt bara ibland när det blir sådan jäkla trisstes.Och i morgon blir det inte bättre fy fan för tidagar och för att jag inte kan sga nej men denna veckan är faktiskt bara 3 dagarså jag får stå ut. Sedan är det valborg vilket känns lite ångest me  kommer nog t gå bra.

Ljuspunkter är i allafall att andreas och jag ska äta thai mat och andreas handlar matan (L). Och att dte är cachmir maffian i dag .Tv tablåerna är ofta plus och ljuspunkter i mitt jobb liv.

.

fisk

På väg till andreas mamma tog jag mig en fotorunda längs götakanal(tror jag det är...) Stod och tog kort på feskekörkan och rio rio(båten) och där satt två fiskare. Den ena roppar på mig att jag ska ta kort på hns fisk som han precis fångade. Vilket jag snällt gör stakars fisk men i allafall sedan frågade han om jag kom från metro. och jag förklarade att jag bara gjorde te för mig själv var på hn frågade om jag samlade på foton. Festliga människor finns det i allafall. Och om sanningen ska fram börjar jag cka att dte är härligt att folk bara hipp som happ kan börja prata med än.

Här har ni i allafall fisken och fiskarens hand

image38

Ingen mäster bild direkt men nu fick isken i allafall vara med här

.

söndagsångest

som alla söndagar som man ska jobba dagenefter lider jag av söndagsångest och dte blir sanerligen inte bättre när andreas jobbar hela dagen. pusst jag blir så tröttpå att jag jobbar vardagar och han helgen.  Inte såmycket umgängestid, m det ska i allafall bli kul att åka till hans mamma senare i dag. :D. kunde inte hålla emot sockersuget så  blev glass galet smarrigt.  skulle desutom städa i dag det har jag inte gjort för jag har ont ihuvudet. uurk för söndagar.

.

Sanningens ögonblick


(http://www.kanal5.se)

Jag är galet peppad det ska bli så kul att se, shit ja förmodligen som alla andra tänkte innan jag såg dte där skulle jag juh kunna vara med jag har inget att dölja. Men alltså med dom där frågorna har allanågot att dölja även om det kanske bara är att man ha serverat något tappat eller tycker att man är en beservisser.

.

Tim Walker



tips om min absoluta favorit mode fotograf Tim Walker här fotar han dessutom en av mina favorit modeler Lily Cole hä när dom gör ett mode repotage för vouge.

dagens planer


I dag ska jag försöka gå  en promenad sedan ska jag till andreas mamma och syster ¨på middag, smarrigt värre. Därifrån ska jag och andreas gå/cykla tillbaka. Det ska bli mysigt så mycket mer har jag inte planerat och dte gör mig rastlös och enormt sockersugen.Om jag bara hade haft lite baksaker här hemma hade det varit bak på g. Å andra sidan tar det väl typ 3 minuter att gå till afären det borde juh inte vara så väldigt jobbigt. Men det är Söndag.

.

Visdomständer

visdomständer varför finns dom? Alltså det är juh ganska eller jätte meningslöst att behöva tugga så långt inne eller? Tre av minavisdomständer är redan utvuxna men nu är det den fjärde som är påväg. och mitt tandkött har svullnat upp och varje gång jag äter fastnar mat i tanden under och det gör skit ont när man tuggar. Så jävla onödigt att man sk behöva vara medom det här om jag får säga så.

Vad ska man med visdomständer till? Någon som har en idee?

.

Ursäkta!

hem kommen från stan har fikat med Lisa hon är så lovley vi var på kosmos najs ställe. har tränat också min vanliga runda runt dammen. Me back till stan fy fan jag håller på att bli gammal och bitter. Så fort man börjat störa sig på folk är det omöjligt att sluta. Och efter att ha varit i usa där folk säger ursäkte eller snarare excuse me jämt och tillochmed för mycket är det otroligt störande med människor som på sitt "smidiga" sätt "smyger" förbi än. så man håller på att trilla ut i gatn. Jag vet attjag inte är smidigheten själv men ettlitet ursäkta skulle göra det så mycket lättare. AAAAH jag känner mig så bitter, men lönehelg är inget jag ger mig på igen på ett tag.

bonny and clyde



bonny and clyde.
en gåg vad vi bra vänner, ny går det bra för dom , dom får ett stöd här för gammla vänskapsskull.
check it out

.

fulltösmedvetslös

image37
blev nget inlägg i går jag var så trött att jag stupade när jag kom hemoch sedan kom anna på besök ochv i gic en lång promenad hon är guld den där tjejen. as mysigt oh det var så längesedan vi sågs Gick hem och kollade på sagan om ringen extended men klockan elvahör jag på att somna så då gickjag och lade mig.

Dagens mision är fika med först lisa och sedan sofie och jessica?. Dessutom ska jag träna

.

torsdag

i dag är sanerligen fullspeckad. Först blir det att jobba dom elevasistent och sedan direkt till ledsagningen. För stt sedan åka på födelsedagskalas hos åsa. Stort grattis till henne. Tråkigt dock att jag måste till jobbet i morgon med så det bir inte en sen kväll och inte så dricktätt heller. Men det är väl lika bra, så kan man njuta av fredagen också. Bakis kan juh endå vara något av de jobbigaste tillstånden att vara i.

.

400:- för ljus

image36
Nu är jag alltså 400 kroner fattigare efter att ha köpt 18 doft ljus(smultron, vaniljoch persika, sockerdricka och någon annan) och 1 ljuslyckta. Man kan bli fattig för mindre. Men det var juh så himmla fina saker.  Här brevid  en lyckta som man kan designa lite som man vill emmelan glasen det sa bli kul att få hem dom och börja pyssla. Sjukt kul grej med ljusparty, och sjukt töntigt men jag gillar sådana här tant töntiga grejer i balnd lite hemmafru känsla.

Dagens jobb dag har jag varit helt överflödig, och dte blirväldigt tråkigt och utråkande men jag får juh i allafall betalt. och dte tackar jag för. i morgon hoppas jag på lite mer action.

.

färdig

image35äntligen klar med jobben. Och dte gick bra av någon andledning går dte alltid bra är jag är livrädd för att gå till jobbet och as dåligt när jag e peppad. Både bra och dåligt jag menar jag vågar inte direkt hoppas längre.  Men istället går jag runt och oroar mig i två dagar innan, dålig spiral det här Inte bra för min hälsa , ska jobba på det.

i morgon ska jag efter jobbet med mamma på ljusparty, som tupperve fas med ljus, fick kolla i katalogen synd som stryc att jag knappt har ett öre att spendera för det var riktigt fina grejer kolla in själva på http://www.partylite.se/ .  Jag fastnade för dessa gud vet vad dom kostar men man vet aldrig . Vist lite tråkigt att sitta där med mamma och hennes polare fast dte kan nog bli kul endå.

Dags att gå och läga sig mycket snart det här tvåjobb på en dag nej det är inte min grej. Trött så jag håller på att slockna. Godnatt

.

50/50

nu var halva jobbet gjort egentligen mer än halva om man tänker tidsmässigt men med tanke på min fobi för hästr känns rästen rätt jobbigt kan inte fatt hur jag tog dte här jobbet men dte är i allafall underbart om man bortser från hästarna ! Ibland hamnar manbara rätt.

fler människor borde bli ledsagare, det är som at vära en extra storasyrra ungefär. Fantastiskt roligt.

uppe med tuppen

eller ja han kanske vaknade lite tidigare än så här men goch jag är dötts trött och fattar inta hur den här dagen ska gå. Men det kommer den att göra på något sätt. Tänk att man sedan ska klara av att jobba på amma jobb i typ 40 år herregud jg kammer gå av av trisstess.

nej nu bär det av ut till angered men först en timma på vagnen, pusst.

.

lugnat före stormen

image34
måndagkväll med cachmir mafian och vindruvor. Smarigt värre. Känns som i dag är lite lugnet före stormen. I morgon blir det dubbel jobb Först elevasistent sedan ledsagning. Det är så klart väldigt kul men jag har lovat mig att inte jobba så mycket som jag gjorde innan vi åkte dte är bara inte värt det, ochjag behöver inte dom pengarna ås dte är  bara dumt att vnja sig innan jag utbildar mig. Så denna veckan sedan ska jag tacka nej om jag får mer jobb, i allafall inte två dagarplus det jag redan har en funkar inte tv jag måste tänka på självkänslan och hälsan.

...

dagens träning

då var dagens träning avklarad en lite dryg timma snabb prommenad. Och märkte till min stora förtjusning att den fina dammen och lilla skogen jag hittade sist bara är början på ett skogsområde med spring slingor. Om jag bara vist vilken färg som betyde vilken längd någon som ar koll?

Är i allafall väldigt skönt tt ha börjat träna, det är för självkänslan och hälsansskull. Som minst sagt inte varit n bästa men nu ska det bli ändring på det, start träning.

.

vår städning

mobilen ringde i morse och jag fick jobb hela veckan As gött när man kommer hem luspank men i dag åkte jag och mannen ut till mormor och morfar och vårstädade deras balkong. själv imponerad hur fint det blev, fic mat och seda åkte vi till rust, köpte golvmopp, duchdrapperi med en vaningsanka på, dörrmatta och lite annat . Fick också med oss balkong bord, stolar och mat pengar från mormor oc morfar. Dom är sweeta (L).

Vädret är en i dag helt fantastiskt gallet jag blir full med spring i benen. Våren är underbar den får människor att spritta av glädje. Människor gr ut ler mot andra människor som en enda stor posetiv spiral. Promenad i dag?

.

LA ink

tips för alla som inget har att göra. Och jäklar jag måste göra min tatuering så fort jag har pengar så jag klarar att batal alla hyro(suger att vara ny hemkommen och arbetslös, elelr lite jobb har jag men inte nog). Tatueringen ska bli två svarta katt tassar på baksidan av axeln eller vad det her skulderbladen. Vad tros?

Familje middag

Dagens uppgift avklarad. Var hos mamma och pappa där även min mormor och mrofar och lillebror var och jag tog med mig andreas. Vi blev bjudna på oxfille/fläskfile och potatisgratäng . När vi åkte dit tänkte jag grillat hade varit perfekt. Men det här var ännu bättre! Sedan gick jag , andreas och bamse(hunden) en promenad till pizzerian för andreas skulle ha bakis pizza och utby har dom i särklas godaste pizzorna. Jag var mätt sm en plätt så det får bli en annan gång tyvärr men jag sparade 70 kroner. katching.

Nej om man skulle ta sig i kragen och träna. puuuh Jag hatar att träna för jag har svårt att komma igång och för att man måste ducha och jag hatar att ducha men det är bra med reklam i filmer och så för jag hinner ducha på dom. snabbt som fan går det . Men ack så tråkigt. SKÄRPNING TRÄNA


-

om döden och våren

soft kväll med tjejerna i dag as gött men jag atar bussresorna hem jag kan bara bryta i hop för lätt i bland. Dessutom ligger djursjukhuset påvägen hem Jag kan bara inte släppa min älskade katt det var 4 månader sedan nu och jag drömmer om honom. Döden är så definitiv tänk om man trodde på en djurhimmel.

för att pigga upp i mitt olyckliga jag får jag frästa med en till vår bild, ska tillägas att jag hatar sådana här bilder. Det är juh redan fint från början inte så mycket att förmedla men jag har fastnat i någon konstig vårkänsla det senaste.

image33

lalalalördag

image31

(ett toa besök)

Började dagen med en timmas powerpromenad, as härligt . Tittade värsta fina lilla området med en stor damm och stigar runt. Jag känner mig äntliugen hemma i förrorts djungeln. Sedan gick jag och karln min och handlade mat keldas tomatsoppa och två makor med keso och tomat och gurka smaskens !

Snart ska jag ge mig ut till skogsområdet igen och ta lite kort.

.


A fine frenzy



Jag var så nära att börja gråta när jag lyssnade på det här albumet.

"sol i sinne brun inne"

- ett kärt sunnesommar citat.

image28

        

I dag har varit en helt fantastisk dag, Underbart väder och tillbringat tid med sofie på stan. Känns skönt att vara tillbaka i lilla säkra Göteborg. Inhandlade ett par tygskor sparade 200 spänn på att inte köpa keds jag kommer nog aldrig fölrstå märken när det finns så myckt billigare alternativ som dessutom inte kan vara sämmre kvallite på för mina förra var keds och dom gick söner på nolltid.

Sedan tog jag mig en fotorunda i den mycket lilla park här utepå förortsön Hisingen. Och jag bara älskar min kamera. Såg en fjäril en hummla och en getting fick bara med gettingen ochdet blev intett särskillt bra kort men anyway jag fick med han, lillabilden i mitten..

.

jobb

jobbat i dag sm tidigare nämts. Faktiskt as kul att träffa alla barnen vilka personligheter. Helt underbara! Dessutom har jag fått 2 dagar i veckan det känns as gött! Nu är nog min ekonomi under kontroll igen pjuu.

Efter jobbet tog jag mig en sväng på backaplan spannade in vilka skor som ska bli mitt nästa köp men jag kunde inte bestämma mig. sedan köpte jag en fototidning och nötter. Sedan gick jag hem och kom hem till ett nystädat hem andreas är sweeet! och inget mer har hänt.

.

satc

image26Oki lite mycket dator aktivitet i dag för mitt bästa men jag ha haft tråkigt. dagens prestation vr att gå en promenad med baby och hämta vårat modem äntligen eget internet har tjuvat lite innan. Nu är dte ialfall kväll och bra pogram på tven. ex and the city oki jag har boxen men det är en annan sak när det går på tv. Har gort råsa smothis(massa frusna hallon och lätt vanilj yougurt och så är dte bara att mixa ihop).

i morgon är dte dags för jobb men jag är peppad det ska bli kul att träffa barnen igen. Och pengarna är välkomna må jag säga.


16:20

nu har dom varit här antisimex och dm kan ing göra så klart.. alltid sådan tur. men dom skulle komma tillbaka med en lift en annan dag för att täppa igen hålet så fågelnb inte kommer in. bla bla bla

skulle juh ha en foto runda i dag men gud så böörjade det regna så j issar att dte blir en annan dag men tog lite bilder här inne. men det fnns int så mycket att ta kort på i våran lilla 1,5 a
 image24
(bilden är från disels reklam helt galet coolt snyggt smart osv. den fick mig att vilja köpa något i allafall men sedan hittade jga inget pusst)

.

tuppen

vaknade med tuppen(fågeln i väggen) i dag igenden har i daggjort ett hål i väggen kul! Jag är helt klart en djurvän men fy fan vad jag vill ha bort den dä i från. men antisimex skulle komma i dag eller på fredag jag hoppas på i dag för på fredag kan den fan ha hackat sig in.

på planeringen i dag är att vi skabyta förråd får se om allt får plats för de här ska tydligen vara mindre. pusst så v ska försöka prutamed värden. Sedan är min plan att gå jut och fota och bekanta mig med omgivninge men jag vet inte om det kommer gå så bra tycker dte e lite jobbigt att gå runt själv när man inte vet vart man ska gå. Men även det ska jag väl träna bort.

vädret är dessutom helt underbart i dag precis som det var i går.

.

photoshop

det är fan helt otroligt jag har verkligen saknt photoshop så mycket man kan göra merän bara föördrivatiden. har en lånevariant nu från addobes hemsidasjukt värt att spana in.
i dag bär det av på san med jenny. men forst ska dte göras mat gissa om det blis pasta med ost. Jag är aningen enformig men det ska dte bli bättringpå, i morgon som är i morgon i morgon förmodligen.
solong

Antisimex

det är en fågel som byger bo i våran entilation. Den låter helt galet mycket varje morgon och knackar i vägen där av mitt tidiga uppvaknande. Det är helt galet hur mycket det kan låta. Och eftersom min jetläg fortfarande sitter i hade jag gladerligen sovigt några timmar till. jag vet att det är destruktivt att tänka så men klockan är juh för fan bra 00.00 i los angeles nu. piss fågel och jag hoppas att antisimex kommer snart, fåglar är jätte gulliga mn inte nä dom bor i min vägg.

.

home sweet home

Nu är jag hemma igen kom hem i fredags pa lördag bjöds det på överaskningsfest från sofie och jenny lite  hop kuklat med min mamma. Det var as kul att träffa alla som var där shit . Vad jag har saknat så många. Skit kul att åka bort helt sjukt värt att komma hem.

Nu är jag arbetslös ochurfattig men dte ska nog ordna sig destuom är jag galet jetlaggad.

.


RSS 2.0