31 dec

försöker at inte tänka, och att tänka för att inget stänga inne allt och adrig komma ut.

för att det e nyår och andreas ska komma hit göra mat med mig och så. sofie och jenny ska också varamed, det blir en dröm nyår, det är slut på supa tills jag dör. tack.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? flyttade hemmifrån, läste en kurs på universitetet och jobbade heltid.

2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inget hoppas jag.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej fast sofies syrra vilket är nära

4. Dog någon som stod dig nära? Ja min älskade katt (L).

5. Vilka länder besökte du? Ungern, Spanien, Frankrike och Italien.

6. Är det något du saknade år 2007 som du vill ha år 2008? lugn och ro och bättre väder.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid minnas, och varför? 30 dec.

8. Vad var din största framgång i år? Klarat mig ekonomiskt själv

9. Största misstaget? förlite tid med girlsen

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara förkylningar

11. Bästa köpet? Datorn

12. Vad spenderade du mest pengar på? . hyra,mat och kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att jag och andreas fick lägenhet.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2007?

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare mest

16. Vad önskar du att du gjort mer? tog mig mer tid

17. Vad önskar du att du gjort mindre? stressade.

18. Hur tillbringade du julen? Med familjen och på kvällen med andreas.

19. Blev du kär i år? kär när det började fortfarande kär

20. Hur många one night stands?inga jag behöver juh inte sådant jag har en karl

21. Favoritprogram på TV? desperat houswifes och top model

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? nej

23. Bästa boken du läste i år? vironica bestämer sig för att dö

24. Största musikaliska upptäckten? vet inte kansvar  i år jag verkligen förstod marit bergman

25. Något du önskade dig och fick? lägenhet

26. Något du önskade dig men inte fick? ärligt talat inte

27. Årets bästa film? Tillsammans är man mindre ensam

28. Vad gjorde du på din födelsedag? jobbade dubbelt, sedan pizza och film med sofi jenny och andreas.
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? bätt väder i sommras

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007? nertonad och tråkigare tyvärr 

31. Vad fick dig att må bra? Andreas och vänner.

32. Vilken kändis var du mest sugen på? han i prison break.

33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? ingen.

34. Vem saknade du? anna, det får bli mer tid nästa år

35. De bästa nya människorna du träffade? sandra och pernilla på jobbet

36. En värdefull läxa du lärt dig i år? tainget förgivet, men behåll lugnet.



.


RIP(30 dec)

min katt e död, blixten. Jag  vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hoppas han mår bättre nu eller i allafall inte mår dåligt. Helt overkligt att få låta någon somna in, tappa liv försvinna från sin kropp. jag lnskar bara få ha honom kvar en stund till utan  att han skulle h ont, men så blev det inte. 9 år. man hinner fästa sighelt otroligt vid någon på nio år. DET finns inga ord.

.

29 dec

allting bara faller samman. jag är rädd. lessen jag vet inte vad jag ska göra. hela igåroch i dag blev dte bara värre. varför varför ska allt hända på sama gång.

jag orkar inte

27 dec

jävla förkylning tredjedagen helt sängliggande jag börjar bli trött på det här nu. men nu ska det nog böja taslut hoppas jag har dock börjat få ont i ryggen för attjag bara legat i sängen. efter en heldag med bara det okända och sedan i går medbara dr phil undrar hur det ska blii dag.

så jävla tråkigt hallå  e mellandagsrea och jag hade verkligen behövt jobba denna månaden kommer bli tuff. omg

.

24 dec

shiit också jag är sjuk ögonen bara rinner halsen gör ont och näsan är täppt. och jag kan inte somna om. man ska inte vkna innan 9 på en ledig dag. man kan väl inte bli sjuk åp sälvaste julafton jag hoppas det går över.

i dag ska jag till mamma och pappa mormor och morfar ska vara där och min bror, jag står för köttbullarna knasigt att man får uppgifter på julbordet inget man trode jag har vist gått och bliuvit vuxen. ser mest fram imot kalle anka och att träffa andreas på kvällen.

vi får desutom treoligen flytta in den 12 januari as gött.

.

22 dec

två dagar innan jul. det e typ plusgrader, skumt. jag har i allafall handlat klart allt skönt att slippa ta mig dit. in i julruchen i dag ska jag städa packetera in alla paket. och försöka ränsa min garderob för jag kommer sannerligen inte få plats med allt i våran nyalä'genhet.

äntligrn är jag lite ledig enda tills torsdag det kkänns helt underbart när var det så ledigt sist? det har jag ingen anning om men det känns som att det var i typ juni eller något.

.

19 dec

det händer stora saker i mitt liv. jag ska bli sambo. på ett seriöst och riktigt sätt, med min karl inte så här med en vän. På riktigt helt konstighelt underbart och härligt. nä vi flyttar vet jag inte än men en tvåa på wiselgrensplatsen blir det helt ok med mig för att utrycka det milt hur mysig lägenhet som helst. liten otroligt liten 36 kvadrat men så jäkla mysig.

bild ur mitt minne:
image18
där ska vi bo min älskling och jag.

.

8 dec

känner mig piffig i dag. jag har klippt mig ett ordentligt bort med allt gammlt dte e kul och så har jag nopprat ögonen för första gången, shit vad najs man kan känna sig,. e bra dag i dag.

marie vann igår nej detg var minsan inte bra. denna amanda on skulle vunnt fast vad var det för idiot vinnr låt nej den kan passa mari som inte är en idiot nej hon är duktig förutom på att röra sig på sen och på att välj kläder.

,

5 december

hemma från jobbet två dagar jag hoppas nu att jag ska kunna varatillbaka fit for fight för en gångsskull. shit nu har jag gjort klart min naturkunskap jg hoppas jag blir godkänd på allt. att plugga och jobba heltid är ingt jag kommer göra om. fy fan vad det tar på krafterna men slutar allt bra nu så kommer jag i allafall kunna pluggatill sjuksköterska till hösten ser framimot det att starta min plan.

i i morgon är det utbildningsdag oc kör som väntar känsns brasedan ska jag ha en go helg. ska träffa anna om hon inte glöm man vet aldrig och så sk jag och andreas på jul på lisseberg. kansk hinner jag med en simtur. det hade kännts bra jag ska nämligen ta tag i mitt liv. på fredagar i framtiden för då har jag ingen skola att bekymra mig för härligt.

.

natttankar

det är som ett monster i min tankar jag önskar verkligen att jag bara kunde slapna av betemig som andra, a åt mig all råd "det känr inget till att tänka så" "det skulle aldrig hända" "det är helt normalt". men alla tankar spär på varandra och det känns verkligen som att dte borde vara si elelr så och jag vet tting ord kan ta bort det. bara jag själv men det kommer på kvällen och då är allt försent på dagar kan man resonera slåss med monstret, vinna, men nu är det helt omöjligt. varför hit och varför inte dit. Jag önskar att jag bara kunde se det klart lätt blankt enkelt sm alla andra. men det är svårt. och jag blir galen av mig själv. Det är dags att ta tag i mina dimoner, inte bygga på dom som jag tyvärr gjort i dag, nej minimera inte hitta på nya fucking vägar att må dåligt låta monstret vinna.

Jag ska vinna.

.

1december

håller på att vända en d¨ålig dag till bra.
jag hatar när man inte kan somna på kvällen det bara inte går. för huvet bara snurrar, en liten glimt från för. den sortens nostalgi kanske inte är min favort men i balnd tyckerjag endå attdet är nödvändigt. för shit vad man uppskattar att kunna sova sedan. och jag hatar att vkna helt outvilad att inte vilja gå upp men bli helt rastlös om man inte går upp. gå runt och dte bara snurra känna att man är helt meningslös, inte orkar tillföra något till någon.

men vi jag och andreas köpte oss i allafall desperat housewifes sesong tre som gemensam julklapp sådant bra insiativ.

fick åka hem tidigt hade ingen shopping glädje och jagtycker synd om andreas som fick gå bredvid mig och se på nr jag bara var misserabekl.

var skönt att komma hem ick massage av min kära sofiesambo åt pizza och sedan har jag bara gosat ner mig i sängen i balnbd måste man bara ta dte lungt, ligga stilla utan att tänka bara vara. i kväll blir n sådan kväll och bäst av allt är att andreas kommer och knackar på min port i natt när han varit ute. så himmla härligt när det kan vara så.

.

RSS 2.0