trötter

Efter 9,5 timmar på jobbet är man rätt sliten, Ska bli underbart när dom fyra kommande veckorna är över Och vi åker iväg på Jordenrunt resan. Just nu känns dte lite mycket, 46 timmar jobb i veckan plus flytt till helgen. Men jag har bestämt mig för att kämpa oc jobbet är i allafall trevligt men tungt just nu tyvärr.

Måte nämna något om Victoria secret i går Jag tycker om det kan inte hjälpa det dom gör snygga underkläder. Festligt med spice girls jag är ett fan och kommer vara rästen av mitt liv pga min barndom, Victoria is the shit, Men hon måste lägga på sig litte kött på benen Det har gått för långt.  Och vad Heidis pojkvän hade där och göra det förstår jag inte. Informerade jg trode dessutom att han var basketproffs snaka om att jag blev förvånad över att han skulle vara med och sjunga. ^^

image21

Hittade inga bilder  på mina favorit outfits...

.

Meningslös söndag

Shit nu har jag suttit här nästan edan jag vaknade, och hjälp jag borde ha packat. Men det har jag nte bara lite men med tanke på den kommande 46 timmrs arbetsveckan kommer dte bli svårt att hinna.

Med tanke på att mitt nyårslöfte detta året är att vara mer piff än förra som var ett rejält slapp år så har jag piffat till mig även idag. För skojskull gjorde jag en för och efter bild, alltid lika roande. 

image20 

Måste btw göra något åt håret det är alldelles för tältigt jävla fluff
.

Snö

fy fan vad jag ogillar snö alltså, det ställer bara till med oreda. i natt kom nog den första riktiga snön. Dvs snö som ligger kvar längre än en timma. Jag har därav bestämt mig för att inte lämmn lägenheten. Men tack och lov har det redan börjat regna s den ska väl vara borta snart hoppas jag.

Andledningar till att jag int tycker om snö är :
* det blir kallt
* det blir halt
* och dte blir vått.

jag är nämligen en  dom som skulle behöva dobbar för atinte trilla och som hatar att ha på sig massa tjockakläder. Jag tappar alltid bort vantar och mössr det blir dyrt.


.

Flytt

En vecka kvar till flytt, galet, underbart. Håller på att packa massor , sänger så mycket det bara går för engångsskull. kläder och annan skit det är juh lixom helt otroligt onödigt när jag nte äns användt kläderna, jag inser at ajg nog har lite mycketkläder för mitt eget bästa, endå känns inte som att jag har något att ta på mig. knepigt. Men nu har jag rensat endel, bör nog rensa ennu mer för tre garderober ska bli en. så är det med ugefär allt jag hr dela på tre och klara dig på det men flyttar man in med sin karl i en lähgenhet på 36 kvadrat blir det trångt men endå underbart.


.

5 jan

min älskade katt jag kan inte sluta tänka på honom, hans ansikte poppar pp helatiden, ja önskar på sett och vis att jag inte var mednär han fick sprutan, att jag slapp se livet försvinna. Försöker att tänka att det inte försvann bara bytta form men det e svårt. Och det e svårt att inte gråta när hans ögon syns i mitt huvud när jag ser vad sprutan gjorde med dom. Jag vet inte om vi någonsin hade kunnat förhindra det men kanske om vi märkte tidigare men hur ska man märka? ja undrar hur l'nge det funnits i honom men är inte säker på att jag vill vetaa för jag vill inte tänka på allt hanhar haft ont eller att det förändra honom på något sätt.

.

3 jan

i dag h jag jobbat, försökt gå till kinesiskaambasaden som desvärre var stängd. men karln min går dit i morgn han e snäll han.  sedan har jag gått på tan inhandlades en bh, fem legings alla stumpbyxor och ett par benvermare behövde hota upp på den fronten eftersom jag slängt alla som det var hål i vlket var nästan alla.

När jag kom hem väntade ett paket på mig en permie från geografics eller vad fan tidningen heter som jag tdligen råkat beställa, jag betalade förmodligen fel faktura så nu få jag ? nummer av en dinusariustining strange.  Knivar var premien dom verkade braså dte kanske va värt det. vad det nu kosta, bra koll Carita.

Sedan har jag städat/pakat nu orkar jag inte mer.

i morgon hoppas jag påbowling med jobbet hade varit nice seda ska jag och jenny på bio :D

.

2 jan

insåg att dte dår med att vara aktivare på bloggen kommer att gå åt skogen eftersom jag och andreas flyttar den 12 och därefter inte komemr ha internet eller tv innan vi kommer hem från resan för att det blir ekonomiare så.

i dag först upp tidigt as hell till en myckttung psykisk dag. alla var nedstemdaoch dte kändes verkligen. en lung tung konstig dag på jobbet sedan vidare till nästa jobb med bad. gansk mysigt att sima och sitta i bastu bli för varm med alla tjoca tander och känna mig som en imängden. hur kan dom vara så stolta öv sina kroppar, alltså helt klart har jg något att jobba på, men dte kanske kommer med åren.

.

1 jan

gött att ha en nyårsdag och inte vara bakis. helt klart mysig kväll i går lagom för mig . I dag är det 11 dagar tills jag flyttar in med andreas han sitter här på golvet och packar det är knasig men otroligt roligt. Och det är en månad och 3 dagar tills vi åker jorden runt. overkligt.  Det är en helt klart dunder start på det här året.

Ska försöka ta mig tid och skriva mer här vet juh hur det brukar gå när jag tänker så men i allafall. det kan vara kul att ha någon gång och skönt att få ur sig.

.


RSS 2.0