30 november

dagen har gått åt att varia i skolan och göra en otroligt tråkig labb om banan dna med en fruktansvärt virrig butter lärare. sedan kom i allafall jenny och mötte mig och vi åkte till Ikea jagoch jenny på ikea bättre blir det bara int. köpte självklart mer än jag tänkt. det blev julpynt carita köpte julpynt jag vet inte vad som har hänt med mig. jag har aldrig tyckt om jul och jag tycker fortfarande ine om julafton dte mest överskattande tråkigaste och så vidare men jag börjar gilla december, advent, julklappsköpning, ljus och så. well jag köpte present tillmormor och morfar också och ljus och mat lådar. sedan har jag kommit hem städat och så tänkt ta tag i labbskrivandet men bara somnde i stället.

om ens tund ska jag och andreas på vip bio as mysigt ska dte bli. saknar den lilla skiten. fan vad man ska bli beroende då

kännssom jag håller på attbli sjuk känner mig otroligt varm och har sådana dära förkylningskänningar i halsen.

uch.

.


26 november

min blogg ä nästintil död. andledning jag har inte tid
shit jg hinner knapt ta ett andetag.
men jag hatar att jag bara måste klaga för jag oh alla andra väler sådant här själv och tacka gudarna att j har möjligheter mål och allt det där.

men nu har jag i alafall gjort mitt sista natur prov.
bara två labbar kvar dock ska dom vara jgjorda om en vecka tror jag. fyfan hur sk jag hinna jag föstår inte änns hur jag ska göra-. ska ta mig en titt på dethgela på fredag

men man kán motivera sig en jobb dag en härlig dag i thailand elelr hongkong eller nyazeland eller vart vi än befinner oss... det är inte två månader och en vecka tills vi åker känns knasigt och helt underbart det är resan jag hittar mig själv på. haha nej sämt och sido det har jag faktiskt redan gjort. resan är bara en liten paus från det jag hittat. inte för att jag inte gillar det men jagbehöver baavarva ner lite innan  jag tar tag i allt jag hittat sedan är det att studera hårt.

.

RSS 2.0