Fucking åmål



släktträff


tänkt vad man kunde bli om m hade en sådan här talang 6 år dte e fan sjukt.

hem kommen fån släkt träff alla Hallberg så nu var det gjort första träffen med släkten så nu ska dte väl inte vara lika nervöst nästa gång tur att jag hade andreas lilasyster och mamma. Annarshade jag varit helt lost. men det var riktigt trevligt ochg så god mat grill och smaskig tårta och bullar :D. Planerna för kvällen är att barata dte lungt kolla på film och mysa.

.

grill grill



Grillkvällen i går var trevlig I dag har jag ont i halsen av någon outgrundlig förklaring är skit trött för jag har vaknat så himmla många gånger och tänkt bamse måste ut och sedan ångrat mmig men halv 10 gav han upp och började gnälla så då var det bara att inse fakta.

i dag ska det solas och städas sedan är det grillning med andreas släkt i onsala.

.

dreggel


Bamse



I dag har jag städat lite i garderoben Finns mycket nostalgiska saker där vill jag lova. Hittade massa gammla fotogfrafier från ettan shit man har lärt sig en del endå. MEN GUD VAD JAG LÄNGTAR TILLBAKA IN I MÖRKERRUMMET . sedan var hur som helst jag och min bror pluss bamse(på bilden) ute på promenad vi hade med oss fika så vi gick till bergsjön kollade på grodyngel och ankor bamse var anningen rastlös och sedan gick vi hem. Nu har det entligen blivit lite billder.

.

utby

Är nu hemma hos mammi och pappi fast dom är inte här pappa är i ungern min gammlefarfar har begravning i morgon. Och mamma är i sthlm på klassfest. Vi har ätit pizza kollat på tv och varit ute med bamse . Känns skönt att vara här lite som en fristad i allafall när mamma och pappa inte är hemma :P nej det är trevligt när dom är hemma med men men. Tråkigt med i morgon är att andreas ska jobba så alla min planer gick i krach. Men på kvällen blir dte grillning i allafall det ska bli mysigt Fan man ska bo i hus jag måste bo i hus när jag blir gammal.

min nya plan i morgon blir att gå i skogen ta kort. sedan en sväng med bamse och hinna umgås med bror tänkte kolla om jag kan rännsa lite i min gammla garderob också så att mamma och pappa får in lite nya grejer där. Känns dumt att ta upp massa plats. 


back to my roths

I dag när det jobb dags igen känner mig lagom mörbultad fan vd jag skulle vilja sova Men money money money Och i själva verket är det inte så farligt. I kväll /eftermiddag bär det i allafallav till utby för att passa hunden Det ska bli skönt att komma  väg lite på något vis och i kväll ska vi äta den legendariska utby pizzan Smarigt är allt jag hr att säga. sedan börjar helgen för min del woho och dte ser ut att bli en ganka fullbokad helg igen .

.

studenten back in the days



så här i student tider blir man lite nostalgis två år otroligt lång tid men det har gått otroligt fort på samma gång sammtidigt som mitt liv inte är ens en gnutta likt var det var för två år sedan. på bilderna bild 1: jag lina och emilie bild2: jag och broch.

.

ändradeplaner


inte vad jag kalarbrunt hår jag blirså trött.

i da skull blivit en ledg dag med fika med anna och umgås med andreas men så blev inte fallet i morse ringde dom och det är bara upp och hoppa. det var tur i oturen att anna säger att hon inte kan i dag förhon börjar tidigare äön hon trodde och så. För jag behöver juh som känt jobba annars blirdet inget lyx liv för mig... hah det blir det inte endå men något ska jag väl kunna unna mig. Any way det får blir att hitta på något i kväll med baby istället. slutar halv 4 så det är inte så farligt.

.

work work

i dag ären sådan där "jobb"ig dag. Som jag redan tjötat om . men för hoppningsvis ska det gå bra en då och jag är förmodligen ledig i morgon så det ärendå lungt. Och får jag jobba i morgon så blir det endå max 4 dagar denna veckan oc det får faktiskt vara oki det med. Men man blir verkligen slö av att inte jobba. Jag vill heldre vara hemma med baby vilket lixom knappast var ett allternativ förut men nu är jag slapp och skulle vilja liga på soffan i stället. Men man måste ha pengar till hyran också sådan är sanningen. Men det fårdet faktiskt vara värt för att slippa att bo hemma.

.

lily cole

 

jag glömde självklart kamerna s dte blir inga bilder. får buda på den här på lily cole i stället lätt snyggaste modelen just nu. Det var kul med utflyckt i allafall även om jag inte kännr att jag okrar sociala sammanhang så länge jag sk ta dte lungt så jag inte springer in i någon väg eller något. Mår i allafall typ hundragånger bättre nu. Och när veckan är klar vill jag lova(nästan) att dte ska vara nästan som vanligt.

i morgon är detdubbel jobb igen puuh men det är sista ridningen så jag hoppasat det ska käönnas oki i allafall. Fundrar på hur jag ska få tillbaka mina pengar frn trädgårn och börjar tro att dte är kört jag har juh inte något bevis. Fan pinsamrt att inte kunna betala och sedan piff paff så har dom endå dragit inträdet sjukt dåligt !

stranden

plaenen är i dag en strand utflykt med frida sofi och lars. fridas nya bil. Kommer troligen inteat bade mn kanskekan man bli lite brun :D. I dag mår jag mycket bättre och under hela dagen i går grätt jag inte änn jag tror det börjar sjunka in och accsepteras på något vis. Tack och lov för jag blev rädd förmig sälv ett tag där.

ska tamed mig kameran till stranden börjar tröttna på den här bild tomheten.

.

söndag

sip sap sup nu har jagvarit oc ätit hos mammi oh pappi det var mysigt. mår bättre nu än i morse och det känns bra. Fick desutom mina ljus och ljushållare från partylite och det var kul har städat lite här hemma men disken orkar jag inte med just nu... uuuh. och snart kommer fridapå besök :D hon bor här nu ett tag YES

.

ute ställen

hemma efter ute kväll. otroligt trött på göteborgs ute liv allt knö och dålig attityd förfest det gillar jag ch ag skulle gärna parta men att gå ut tll ett ställe det har tappat sin charm jag kommer säkert göra det igen men jag vill inte vill inte bli puttad hit och dit stå i lång kö höra på dålig musik och se människor m sett hundra elva gånger. NEJ görteborgs uteliv suger och nu får det fan vara nog ska ni ha film kväll dricka vin eller annan alkohol utan at gå ut jag är på bio eller fika jag är på men fan inte gå ut och jag önskar att jag hade fler med mig men alla andra verkar frotfarande tycke dte är kul och då blir jag bara en tråkig människa men jag orkar inte det är inte värt att betal penbagar för attt komma in på ett stäölle some ndå suger

.

ego pics



Det har väl inte undgott någon attjg inte mår så bra just nu Försöker allt jag kan att blocka alla tankar men dom bara kommer och j kaninte sova och mår ständigt illa. Jag har i allafall världens bästa pojkvän och vänner så jag ska minnsan komma över det här med . Och i dag känns trotts en liten breakdown bättre är i går. Any way i dag var jag juh på bröllop josefin gifta sig oh var skit snygg och jag började på vipen till att gråta för hon började gråta i sitt "tills döden skiljer oss åt" Ochd etvar så otroligt fint ch prsten fick ta en paus för att inte börja gråta. Jag kände mig som en grädd bakelse.

.

hjärtan



jag vet inte vad jag håller på med sover nästan tre timmar på dagen så jag inte kan sova nu lyssnar på lars winnerbäck och gråter jag orkar inte må så här men jag gissar att jag måste för att kunna må bra igen måste det få komma ut. men på måndag då har jag bestämt då ska jag bli glad igen tills dess ska jag fan gråta så mycket jag bara kan, konstigt egentligen att jag fortfarande kan det. ja ska inte gå in på allt min hjärna tänker på för det vill jag inte men jag ösnakr bara att dte kunde få vara lite tyst i tanke värden i bland . Jag vet att dte inte är s men det kännsverkligen som allt går sönder nu som att min värld faller i hunda bitar och jag hatar att allt blir helt svart vit och när det inte är svart överallt så blir det det endå i mitt huvud. nattnatt det är ingen bra tid det här är just varför jag går och lägger mig kl 22

.

En egen illu


första helt fra illustrationen i illostrator. svårt med skuggor och shit men jag tykerden blev helt oki det är roligt nä man målar för jag tyckerpå något sätt så blir det alltid likt än :S

Hittade en jätte fin guld beige klänning får kansk se den i morgon. Blev ingen översakning det blev för sent och jag orkar inte kvällen har jag ägnat åt att äta chips dip och drick cola. KUL.
men det är väl bra jag måste bli frisk

helg

Fortfarande galet snorig och mina ögon har aldrig varit så här svullna tror jag. Men i dag skajag till mormor och morfar och städa. Önskar att jag bara kunde vara hemma men det går inte. Sedan ska jag gå på stan måte hitta en klänning till bröllopet jag har bara svarta och ita klänningar hemma och det går juh inte. och i kväll kommer frida hem och då sak jag kukkelimukla. Helst skulle jag sova till tolv kolla på tv sova igen och hålla på så me det går nteinte i dag inte i morgon och inte på söndag. I bland undrar jag om inte helgerna är mer stressande än vardagrna?

.

sofie

image63

en illustration på sofie f¨r jag bjuda på oki hon blev mycket blekare äön hon är men det var så jävla svårt jag gav upp.

.

att göra när man är sjuk

image62

har hä gjort en illustration av annapanna fisk. varit grinig fått hundra kramar av andreassnörvla på tok gör mycket sovit Mycket händelserik dag not.

.

sjuk igen

Det var förmodligen ett stort mistag att jobba i går för jag fick feber efter att jag lugnat ner mig i går och sedan låg jag ut slagen i hop om att bli bra så j kunde jobba i dag med men när jag vaknde rann näsan fortfarande och jag tänkte att det e intevärdt det jag hoppas bar ajag blir frisk i allafall till lördag då jag ska på bröllop. Vill juh inte sita där och snuva.

dagens planer är att kolla på hundradåligatv pogram vardagar är verkligen inga bra teve hemma dagar men men sedan ska jag nog trös äta choklad DET ÄR SYND OM MIG.

.

kom änglar


inte den bästa ljud kvaliten mn lars winnerbäck- kom änglar är en av dom bästa låtarna någonsin

nu ä dagen avklarad, jag har jobbat gått hem från jobbet ca 40 minutrs promenad plus gjort middag till mig och min kar samt diskat lite Det är faktskt underbart när man går hem för man får mer energi på något vs hade jag tagit bussen hade jag bärgis lagt mig i soffan gjort några mackor och bara degt kvällen ut. nej nu ska jag fasen böja göra det här !

kvällen ska jag spendera framför tven unga mödrar och satc i allafallal.

.

onsdag

work work man kan inte ligga hemma hela livet. Känner mig fortfraden ganska redigt förkyld men ska sanningen fram så måste jag jobba i dag och i morgon annars blir det för lite pengar. Det ärdet negativa med att vara timm anställd jag har ingen säkerhet.  visserligen inga skyldigheter heller. ja ja jag längtar i allafall efter att få börja plugga. Fika och levastudent liv.

.

sjuk

image61
en bild från ettan tror jag som josephin tognär hon var och hälsade på gud jag saknar henne.

och vips så vaknar man och har ingen röst jag gissa att det är väldigt dåligt att cykla och springa när man har ont i halsen jag år skylla mig själv men i dag blir det i allafall att vara hemma. vila för hoppningsvis bli frisk. Fasen dumt jag måste köpa en klänning till bröllopet också och nu har jag typ inte tid att åka till stan om jag inte blir frisk i morgon. uuch.

.

bio trassel

oki det går uppenbarligen inte att gå på bio längre. fy fan ungar jag ska inte ha en unge på hundra år och då är jag på tok för gammal. Dagens ungar harfan inget huffs det hade inte vi eller men kan inte skol klasser endast gå på dagar? så kan man slippa dom. Det tyker jag hade varit en bra lösning. Och jag och anna klagade men fick nget för dte inte en enda liten presentcheck inget jag måste bli bättre på att stå på mig man ska fan inte behölva springa ut mr än en gång underfilmen. man missar juh den då.

uuuh uprörd

.

mer illustration

image60

snart bär det av på bio. "what happens i vegas" blir dte med anna :D

minnen

image58image59

Lite gammla bilder från ettan och tvåan om jag inte minns fel. Var inne och kollade på min deviantart och fick syn på dom här bilderna och massa mersom skapar bitterljuv nostalgi minst sagt. Jag saknar min stil men känner att dte inte är jag längre fassen att dte ska vara så svårt det där. Men det var mysigt att gå in för något så dä sammtidigt som det var aningen pubertalt.

.

Illustration två

image57

ny illustration och jag hoppas attjag får bjudapå flera. den här blev riktigt bra om jag får säga det själv hon borde kanske ha en skugga men jaja nu är den klar efter typ tre timmar.


utbys pizza var btw enormt god smarrit
.

illustration

image56
min första illustration någonsin är int helt nöjd ser litut som kalles kaviar men jag är endå sjukt nöjd för att vara första gången. ska ta mig tusan lära mig det här Det är faktiskt kul men det tar galet lång tid. man borde kanske gå någon kurs? vi får se vad hösten har att erbjuda

för övrigt har jag kollat på gossip girl hela dagen.

.

Söndag

I går blev det att jag sprang över till Jonas i allafall mys bersade pratade om ångest och bra filmer det var mysigt de känns otroligt braatt komma överens med andreas polers så bra . Men det kundevem som helst fatta att han inte skulle välja duma kompisar. De var kul/mysigt i går i allafall och jonas bor i en exakt kopia av våran lägenhet om man bortser från tappeterna . Så jag kände mig som hemma.

I dag ska jag ta en promenad och sedan ska jag till mammi och pappi och äta från utbys pizzeria as smarrigt oc jag ska fanb fasta tills dess, eller dte kommer jag inte klara men endå.

.

kväll

image55

kollade på filmen grätt fngefä jätte mycket men den ska juh vist ha den fekten Otroligt fin film om jag någonsin dör(alltså snart :P för all ska vi dö) önskar jag att jag fick tid att ordna så fint. eller inte men jo det gör jag. I allafall nu har andreas gått till sina polers jag har pergat håret. (ese ovan) ljus brunt är det nu och så har jag plattat det vad jag ska kolla på i kväll det får vi se jag e som sagt lite slapp i dag.

.

Framtids ångst



fy fan jag ä så jädrans seg i dag att det blir nog till att ligga här i soffan minst några timmar till. Har ont ii halsen gissar att adreas har smittat mig . Ska endå örsöka komma ut och gå sedan men vi får se Det är rätt skönt att entligen få en sugn dag. Har desutom hittat ett pogram som jag kanske vill läsa "Folkhälsovetenskapligt program med hälsoekonomi" Måste bra ringa och kolla vad man kan bli men det låter intressant. Andra saker jag äinne på nu är deitist eller arbatsterapeft. Det är så svårt med framtids planer och jag vill verkligen börja plugga Men jag vill inte hoppa på något oc sjuksköterska är nog lite för jobbigt för en person med mitt blödiga jag och ekonom för lite person kontakt. Nej nu är jag inne på friskvårds grejer. Men som jag har svängt kanske jag blir något helt annat.

nej nu tänkte jag spana in den här filmen den ska tydlign ha slutat gå på bio och jag och anna skulle juh ett den men vi får helt enkelt se en annan. Men det gör väl det samma för anna är juh med !
.

lördag

Först ska det sägas att i går var riktigt kul tjejigt underbart kvällen bjöd på många skratt anfall. :D

I dag är det äntöligen lördag och jag ser fram imot många lediga dagar. Planen i dag är att jag ska gå ner till eriksberg ta några kort på lite löpare i göteborgsvarvet. Sedan måste jag diska lite oh i kväl ska jag ha en carita väll kolla på någon romantisk täntig film har inte kommit på vilken än men vi får se och sedan ska j sitta här måla naglarna noppra ögon brynen och bli snygg.

so long

.


efter regn ...


kan mycket möjligt vara min favorit låt genom tiderna

trots att jag knappt sov i natt så har i dag vit en riktigt bra dag haft dte lungt på jobbet, ätit glass h tagit promenader sedan gick ag hem från jobbet och nur jag plockatlite i lägenheten. I kväll blir det "vin" på balkongen hos sofie med jessica och sofia. det skaa bli trevligt funderar påom man ska cykla och mest på om jag kommer orka cykla hem . hrinte bestämt mig men jag har inget busskort och inga pengar så det lutar åt cykeltur.

.

äntigen fredag

känns skkönt att det äntligen blir helg nu ska jag bara jobba i dag sedan är det minst två dagars ledighet whoh. I kväll blir det kanske vin hos sofie skaläsa klart smset och se vad det stod jag var inte kapabel till dte i går men i dag är en ny dag en kortare dag och så mycket skönnare för det är desutom fredag vilket betyder som sagt ledigt i morgon.

.

krap

image54

inte direkt en toppen dag i dag mama fick komma oh hemta mig efter jobbet för jag bröt ihop allså den här veckan är riktigt krap ärligt talat jag vll bara ha söndag kväll så jag kan sova och få måndag morgon då jag dessutom ska på bio med anna dte ska bli kul.Då ska jag ta nya tag alternativt redan i morgon vi får se hur fort ångesten försvinner ut kroppen. Det här ska verkligen intbli en tonårs ångest blogg den ska vara posetiv för tonårsångest har jag haft nog med men denna veckan måset jag bara klaga av mig depp ner mig och gråta klart.


work wrok

två jobb i dag hade helst stannat hemma. men men så får det bli och tyvärr måste jag gå tidigare från ena jobbet bara för att hinna till andra. lite jobbigt men så får det blir. mitt huvud känns skit tungt och jag vill verkligen stannhemma.Men jag vill ha hundra miljoner kroner i lön så jag tänkte att jag får kompromissa. :P

so long

.

...

tårar och kalla kinder
springa tills luften tar slut
slänga mig på marken
ge upp

tårar och varma ögon
skricka tills rösten tar slut
sätta mig på knäna med armrna i luften
ge upp

.


upp och ner, ner och upp

För att i ett nytt inlägg vara lite mer posetiv är sofia från stocholm här Hon ringde ungfär tio minuter efter att mamma ringt och medelat den jobbiga/ledsamna nyheten. Den gjorde mig glad att hon ringde så att inte dagen skulle bli helt nerdeppad, samtidigt känner jag mig dum som inte hela tiden gråter skricker och mår piss. Men jag tillät mig i allafall må lite bättre och sofia kom hit vi satt på balkonge drack saft och snakade skit Jag ska lättåka upp till thlm i sommar ! det komemr att bli grymt.

.

R.i.p. Tibor

image53

I dag fick jag reda på att min gammlefarfar i ungern har dött. Han var gammal och det är inget konstigt många lever inte i 98 år  speciellt inte i ungern. Och han hade alltid en fruktansvärd levnadsglädje . Han var fst besluten att bli hundra, det blev han inte men det gjorde i allafall att han levde livet som många andra glömmer. För att ni ska förstå så hade han ingen syn på ena ögat och tio prosent på andra ögat hade självklart ont i kroppen, det får man. Men varje dag gick han ut till sitt cafe där han satt och fikade. En gång träffade vi han på stan och hn viste precis vart han var och trotts att han berättade samma saker om och om igen så var han klar i huvudet. Men i Fredags dog alltså min gammlefarfar.

Det sägs att otur och lycka kommer i tre i måndags fick jag reda på tt mormor låg på sjukhuset och i dag detta vad ska mer hända dennaveckan? Och jag är rädd att det här blir dödens år en så länge har min katt dött två barn på skolan och nu alltså min gammlefarfar.

.

en flaska fin

med tanke på att förra måndagen var min senasteledga dag har jag i dag tagit mig friheten att ta en flaska vins dag då man dricken en flaska vin - ett glasssom andreas tog, sedan vägrade jhan för han tyvkte inte det var gått. sm om vin någonsin ärdte. jag är tuvärr inte så vuxen att jag gillar vin än...

.

komentarer

image52
den där koden har jag vist redan skrivit jag borjar komma upp i komentarer nu.
oki jag har tråkigt

trökigt

Nu har jag snaet suttigt bort enhel dag här framför datorn försökt göra blommor i illostrator som jag precis laddat hem allså jag önskar jag kunde det pogramet men det är tusan svårt jag bara saknr massa grejer photoshop hela tiden. hum men man lär sig väl får köpa någon tidning eller något.

en halvtimma till jobbet gelet. brottas med hästar igen men det ska nog gå bra

.

fixande

image51a
blev mer än jag trodde att göra för jag och andreas fick springa och fixa förådet men nu är det gjort ohc vi slipper ha det hängande över oss. och när vi sulle ut på promenad överskattade vi solen liute och det blev baraen kortis. Sedan dess har jag suttigt och funderat på att ringa lernia men inte gort det och nu sitter jag och fixar md carmenj.blogg.se s sida roligt.

so long

.

Ullared

image50
(en ängel i det sixtinska kappelet. vatikanstaten)

sommnade halv nio i går ganbska utmattad. tack och lov är det inge dag jobb i dag härligt. Så jag börjar inte fö är klockan 6 innan det ska jag ut oh gå det är mitt enda måste i dag. Förhoppningsvis kan vi tvätt också.

tänkt jag kn beräta om lägret vi bodde alltså på ett stelle mellan varberg och ullared i "gula villan"  På fredagen var det lära känna tid och på kvällen blev alla besatta av mat som inte gick att få fram närmaste pizza låg en mil bort och hade dessutom stängt. Lördag begav vi oss till ullared där handlade jag :
ett hello kitty örngott
ljudbrun hårfärg
två schampo
balsam
tvättmedel
tre chokladkakor ;P
dekorations stenar
riskakor

kunde handlat typ hundra grjer till men så blev det inte. allt kostade 300 tck var fantastiskt eftersm barahårfärgerna skulle kostat 200 i vankliga fall.  sedan hade dom lite utbildnings tid och på kvällen åktwe vi till får farmen därmin kamera fick slut på batterier tyvärr. Där köpte jag gammeldagsa vildhallons karameller . På söndagen var dte upbildningar hela dagan. Och sedan åkte vi hem.

.


bild

image49

bildfrån kryssningen

Mormor


Min älskade mormor ligger på sjukhus fick ja reda på i dag hon fick åka in i fredags för hon kunde inte äta och så . I allafall eftersom jaginte varhemma i helgen fick jag veta det i dag. så jag åkte upp till henne efter jobbet. Min söta mormor låg där såg ganska  bra ut men hon var trött.

Det är verkligen läskigt och jag blev rejält skärrad när jag fick veta det. Men ska man vara ärlig har jag haft en himmla massa tur.

.

ny vecka

image48
(Från i höstas när kryssningen stannade i barselona)

upp oh hoppa detär dags för ennu en dag känns som at jag borde sova många timmar till men i morgn ha jag i allafall dagen ledig. Måndag ny vecka har inte planerat in så mycket jobb i dag tidagkväll torsdag dag och kväll är det en så länge tror att dte blir bra om det recker så. har juh trotts allt jobbat hela helgen. Ska träffa anna också och kolla på p.s. i love you med anna bereder mig på att gråta floder. Den sägs ha den efekten. bla bla nu ska j till jobbet.

.

Home sweet home

image47

hade juh tänkt att jag skulle hittaett internet i varberg men vi bodde vist mellan varberg och ullared så det var skog skog skog så där fanns inget internet. ullared var kul men lite stress artat träffade dock ulrika det var kul ! fast vi int hann prata. Sedan var vi på fårfarm och lammsafari.. strange.  mer om lägret kommer sedan och lite bilder med.

.

ingen rubruk

ärch jag tar med mig datorn dom kanske har wifi på hotelet och annar kan man juh fixa med photoshop. Brukar inte direkt bli tid över på dessa läger men blir det så är jag vid datorn tänkte dessutom ta tillfäället i akt och ta lite kort . varber är juh så fint !

nuhar andreas gått, kommer sakna honom galet längesedan vi inte sågs påså här länge men han sa ha värdens ungkarls lya har så han får nog fullt upp. men jag kommersakna honom !miip

.

Läger


vad hände med ika i rutan en av mina personliga  favoriter

I helgen bär det av på jobbläger till varberg det ska bli sit kul läger måste vara något av det roligaste att jobba på. Det är lixom en god kännsa alla förmedlar. och vi ska på ullares jag ska handla på ullared och få betalt grymt. Men det medför att dte inte blir något bloggande på ett tag elelr ja tills på söndag om jag orkar när jag kommer hem men jag kommer säkert ha massa och berätta typ vad jag har inhandlat och sådant . Med tanke på dte måste jag ringa mamma och be om lite pengar för jag har inga kvar.

I dag har jag i allafall tagit en pronmenad med min baby och snart ska vi göra lunch vi ska försök oss på tike massala (färdiköpt sås så det sa väl inte bli så svårt men ja).

so long

.

magkänsla

ny dag. och i natt sov ag bra hade gärna sovit ett tag till men man blir aldrig nöjd. I dag ärdet dags för dubbel jobb igen. pusst. fast det blir nog kul och vädret ser galet lovande ut också. Jag har helt enkelt en bra känsla i magen inför denna dag.

.

Monki

är dtenågon mer än jag som inte har fattat den affären? Alltså jag tycker innerligt att när folk handlar kläder där så är dom s himmla snygga, och jag gillar tanken på affären/na men när jag går in på någon av dom som ligger i göteborg kan jag inteförstå om trasorna som hnger där inne är ett par byxor eller en hat ne kanske inte så extremt mn det är svårt att fatta hur kläderna ska sitta dessutom är tanken på att alla väga fadar ut i golvet en jätte fin tanke men ärligt talat anntingen får dom hadte överallt eller ingenstans för varje gång ja är där inne snubblar jag minst 2 gånger.

pusst

.

bazzador.com

kommit hem efter en exasting day mest för att jag int sov och för att jag inte hade något att göra på jobbet i dag igen. hoppas på mer elever i morgn. Vist en slapp dag i bland men jag har energi oc jag vill använda den och få tiden att gå. sak samma jag han hm till sofie en snabbis där theres var och gick md i bazzador.com asball sida där man får produkter hem skickat för att prova på. Hon hade fått hem proviva female jordgubbn var smarig mangon han jag inte smaka på mn det står en i kylskåpet oich väntar på mig. Hoppas att det blir en ny kampanj på gång sart. jag vi maka och testa nya prudukter.

på pogramet i kväll  unga mödra. rent hus och satc.

image46

.

nål i sängen

så var det onsdag veckorna baa rinner i väg(vuxenpoäng fö den komentaren.). I dag bär det av tilll en skola som elevasistent ska bli roligt nu var det juh en vecka sedan jag var där trotts allt. Dock fick j inrte så myckt sömn i natt heler nu kan jag inte skylla på andreas för han snuffsade s sött men det låg en nål i maddrassen så jag har rispat upp mitt ben och det tog mig ett bra tag inan jag insåg vad det var för den tittade bara fram när man tryckte på maddrassen. Och den gick inte at få ut så klockan 4 när jag har försökt att somna men inte kunat och insett att dte blöder på mitt ben väckte jag andreas och vände på maddrassen så tt nålens vassa sida pekade nerot. när jag kommer hem i dag blir det alltså nål jakt. HUR FAN HAMNADE DEN DÄR?

dagens solklick är i allafall att jag ska träffa sofie (L)

.

lemp

pusst nu har jag och min baby baby städat hela lägenhten så nu ser den sprillans fin ut. snart ska jag iväg och kolla synen för lempet galet läskigt jag hade nämligen glasögon när jag var 11 och sednan fick jag nya i sjuan och sedan fick jag linser i åttan vlket jag aldrig använder för jag tycer verkligen inte att jag behöver dom men det skulle i allafall vara jobbigt om dom skulle hittanågot fel på mina ögon nu för då skulle jag behöva köpa glasögon som för att vara ärlig är galet dyrt.

det är en av andledningarna till att jag har väntat i hundra år med det här lempet. 20 bast och jag har aldrig änns provat att köra bil... storstadsmänniskor...

.

att göra i veckan

  • ledsaga
  • jobba som elevasistent
  • göra syn test till lempet
  • städa med baby
  • åka på läger till varberg och besöka ullared

oki det såg inte så mycket ut men jag känner mig stressad i allafall. knepigt. borde kolla upp en gång för alla om jag ens fick godkänt i naturkunbskapen puss at jag inte gjorde det med en gång "hej jag läste en kurs hos er för ett hlvårsedan vad fick jag för betyg i den?" fan vad jag är dum.

.


hisingen island

image45

surf´s up



kollade på den här filmen i dag med min baby samtidigt som vi gjorde sofies kykling soya grejs fast påvårat vis.Den är väldigt god

2 kyklingfiler
lätt matlagningsgrädde
lite mjölk och vatten
soya
sweetchilli
1 vitlöksklyfta
masena mjöl
salt och peppar

vi har inte direkt några mått men kyklingen skärs och steks med sat och peppar. sedan i med rästen och smaka av efter smak. oki jag ä typ semst på receptkanske blit ett bättre någon gång när jag kollat efter.

Angående filmen så var den rolig är inte så into dte här med tecknade filmer men den varkul i allafall jag och andreas har en deal att vi väljer film var annan gång det blir roligae då och inte sådana där halv bra filmer som vi bådda tycker.

.

måndag måndag

seg måndag min 4 dag ledig. skönt borde det vara och är det väl på sätt och vis men i morgon börjar det då jobbar jag 8 dagar i rad minst förmodligen 10. Fast vi ska faktiskt på läger så jag ska inte vara sådan det är juh.

min kära sambo har i natt trakaserat mig med att snarka, slänga armar i ansiktet på mig och rulla in mig i väggen. Så jaghar rätt att vara segis. I dag skajag i allafall försöka få tag på sandra och jenny oc göra något. i kväll är det så klart cachmir maffan. :P

so ¨long

.

bloggkoll.com


nu kan ni följa bloggen smidigt och lätt på bloggkoll klicka på pluset i kanten. fast mest villjag säga dte här för att det finns sjukt bra bloggar där på topp listorna för alla som inget har att göra.

Tips på bra bloggar Nevnarien Maria Emelie Ohlsson

mememe

image43

tjöta

.

Blödig



Oki jag inser att mitt psyke inte är så stabilt just nu jag grätt till 27 dresses och nu gråter jg till talang 2008 också. Allså shit hur kan man spela så fantastiskt . Värkligen lyssnefvärt. Jagmåste börja kolla mer på det häpogramet det finns så många talanger i det här landet.

och jag bara gråter igen och igen varför föddes inte j med litmer skinn på näsan Blödig det är jag.

.

ångest

i går låg jag och hade ångest i säkert två tmmar innan jag kunde somna. Jag får en sådan där må illa kännsla i magen och vill helst av allt spy, nej det var inte för att jag hade ätit för mycket, knappt änns för något jag har gjort. Jag hatar den kännslan och den är helt onödig jag kan inte göra något åt vad andra gör, tror eller ser. Jag kan bara hoppas att det inte drabbar mig. Men när jag får sådan här känslor så blir allt i livet meningslöst som när jag var 15 jag önskade att jag kunde säga "nej jag är 20 nu jag har kommit över ångest och att må illa." Men jag tror att det på något sätt blivit värre. Inte att det håller i sig så mycket som det gjorde innan men det kommer av helt oväntade saker nuförtiden. Som att jag säger fel saker, tror mig se att folk ser på mig på ett eller annat sätt. Och jag blir helt galen att jag bryr mig så mycket om vad folk  ska tror tycka eller känna om mig att jag hemmar mig själv eller ångrar mig helt galet mycket efteråt så myket att det jag helst i världen skulle vilja göra är att spy på toaleten, men jag vet sannerligen att det inte leder till något gått så jag håller mig i från det. På ett helt annat sätt än när jag var femton. Och det ska verkligen tillägas att jag overall mår typ hundra gånger bättre än vad jag gjorde när jag var femtion men jag änskar bara att ångesten kunde släppa också.

.


the boondock saints

I dag har jagf varit i stan med frida käkade fallafel sedan percade hon tungan as modigt av henne. Jag fick tyvärr inte komma in gissar att det har med renlighet och koncentration att göra Sedan åkte vi hem till sofie där vi satt på balkongen och tog det lungt.

Nu har vi haft hockey kväll här med folk och nu kollar vi på the boondock saints sjuk film den verkade bra och är säkert bra men dom sköt en katt och jag pallar inte sådant inte än och jag känner mig skit töntig men jag kan inte hjälpa det det bara spelas i mitt huvud och att se någon sjuta en katt som bara splittras och hamnar som blod fläckar på väggen. Nej det pallar jag inte så jag skriver av mig på bloggen.

.


Lasse Lindh



Lasse lindh -du skär
allså han är lite pådet där planet jag var på när jag var femton med svart hår svarta kläder,s smink och stjärnor. å det stadiet som jag på sätt och vis fortfarande är bara inte lika mycket på insidan. Och vidion på samma vis men jag tycker om honom en då för det är så sprött allt ihop. Han är söt i allafall.

.

pikadoll

image41

Här bilder från i går på pikadoll. Blev inte så många bar det blev så skakigt allt jag skyller på ljuset jag.
 
i går bar det av till sticky. För att kolla på koll på pikadoll/jonas. Första gången jag hörde dom riktigt bra soft. Nu ska jag ligga här och njuta av min ledga dag som känns som den första på evigheter men som egentligen bara var 4 dagar sedan. Sedan när ja legat här slappnat av oh andats ut ska jag träffa sandra första gången sedan ijulas typ strage. Folk bara åker iväg hela tiden jag hoppas att hon ska komma att stanna här ett tag nu men jag gissar att dte blir svårt att övertyga henne om det.

.

RSS 2.0